S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3DEN MATEK se blíží - již tuto neděli 9.5.Všem našim stávajícím i budoucím maminkám nabízíme slevu 15% na veškerou dámskou hygienu. Platí pro... arr3Týden opravdových plen 2021 je tady!Po roce je tu zase naše oblíbená akce nejen pro vyznavače látkování, ale také pro jejich blízké, pro...

ZBOŽÍ V AKCI

cena 89 Kč
skladem ANO
cena 223 Kč
skladem ANO
cena 20 Kč
skladem ANO

KONTAKTY

Gabriela Lorencová
Boloňská 305
109 00 Praha 10
tel: +420 604 270 795
info@e-pleny.cz
IČ: 63653044

» Ochrana osobních údajů
Registr zpracování osobních údajů

 

Firma je zapsána do registru zpracování osobních údajů vedeného Úřadem pro ochranu osobních údajů. Registrační číslo naší firmy je 00046756.

Přehled naší registrace

 

Osobní údaje (zejména jméno, příjmení a adresa) zákazníků jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Zákazník uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním, a to buď písemně na adresu sídla prodávajícího nebo elektronicky emailem na adresu: info@e-pleny.cz. Zákazník souhlasí s tím, aby prodávající zapracoval údaje uvedené v těchto dokumentech do informačního systému, tyto údaje v informačním systému shromažďoval za účelem zajištění řádného vedení účetnictví, možnosti poskytnout výhody plynoucí z případného klubového členství a k marketingovým účelům (např. rozesílání katalogů nebo jiných tiskových materiálů poštou na adresy členů, e-mailové zprávy, SMS informace).

Tento informační systém prodávající provozuje na dobu neurčitou výhradně pro svoji potřebu a za účelem zkvalitnění služeb provozování internetového portálu www.e-pleny.cz, ve smyslu zák.č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Osoba, která vyplnila formulář, má právo k přístupu k osobním údajům, jakož i další práva stanovená v §21 uvedeného zákona. Společnost ručí za bezpečnost údajů v informačním systému, ve smyslu uvedeného zákona.

Správcem údajů je Gabriela Lorencová, IČ 63653044, sídlem Boloňská 305, 109 00  Praha 10.