S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

NOVINKY

arr3Změna obchodních podmínek od 1.9.2017Změnu Obchodních podmínek zaznamenala pouze část o výši úhrady dopravy zboží přes společnost InTime... arr3Změna obchodních podmínek od 5.1.2017Změnu Obchodních podmínek zaznamenala pouze část o způsobu a výši úhrady dopravy zboží - bohužel... arr3Provoz o letních prázdnináchBěhem letních prázdnin budu vyřizovat a odesílat objednávky 2x týdně a to výhradně Českou poštou. O... arr3Výsledky ankety Plena roku 2016Čtvercová plena roku 2016 Čtvercová Libštátská bavlněná plena Extra kvality 70x70 cm, bílá, 354... arr3Týden Opravdových Plen - TOP 2016Jako každý rok, i letos se zapojíme do celosvětové akce Týdne Opravdových Plen (TOP). V týdnu od... arr3Změna obchodních podmínek od 1.1.2016Změnu Obchodních podmínek zaznamenala pouze část o způsobu doručení - nadále již nenabízím Cenný...

KONTAKTY

Gabriela Lorencová
Boloňská 305
109 00 Praha 10
tel: +420 604 270 795
info@e-pleny.cz
IČ: 63653044

ZBOŽÍ V AKCI

cena 89 Kč
skladem ANO
cena                       
skladem ANO

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


» Ochrana osobních údajů
Registr zpracování osobních údajů

 

Firma je zapsána do registru zpracování osobních údajů vedeného Úřadem pro ochranu osobních údajů.

Veřejný registr zpracování je k dispozici ZDE.

Registrační číslo naší firmy je 00046756.

Přehled naší registrace ke stažení

 

Osobní údaje (zejména jméno, příjmení a adresa) zákazníků jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Zákazník uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním, a to buď písemně na adresu sídla prodávajícího nebo elektronicky emailem na adresu: info@e-pleny.cz. Zákazník souhlasí s tím, aby prodávající zapracoval údaje uvedené v těchto dokumentech do informačního systému, tyto údaje v informačním systému shromažďoval za účelem zajištění řádného vedení účetnictví, možnosti poskytnout výhody plynoucí z případného klubového členství a k marketingovým účelům (např. rozesílání katalogů nebo jiných tiskových materiálů poštou na adresy členů, e-mailové zprávy, SMS informace).

Tento informační systém prodávající provozuje na dobu neurčitou výhradně pro svoji potřebu a za účelem zkvalitnění služeb provozování internetového portálu www.e-pleny.cz, ve smyslu zák.č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Osoba, která vyplnila formulář, má právo k přístupu k osobním údajům, jakož i další práva stanovená v §21 uvedeného zákona. Společnost ručí za bezpečnost údajů v informačním systému, ve smyslu uvedeného zákona.

Správcem údajů je Gabriela Lorencová, IČ 63653044, sídlem Boloňská 305, 109 00  Praha 10.



NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ